Over ProTon

Over ProTon

Hallo, tof dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Ton Keesom. Met ruime ervaring als trainer en coach in het onderwijs, bij de overheid en in het bedrijfsleven  help ik besturen, directies en teams in kleinschalige organisaties hun efficiency op verschillende terreinen te verbeteren. Onder andere met beleid- en commerciële ondersteuning in structurering, in marketing en in administratie

Als een rode draad door mijn werkzaamheden loopt het schrijven. Het schrijven van teksten in de vorm van brochures voor onderwijsactiviteiten,  webteksten en informatieve artikelen voor mijn eigen adviesbureau en marketinguitingen voor de banken waar ik werkte. Daarnaast schreef ik boekjes over havezaten, shanties en afkortingen in het onderwijs.  Zodoende heb ik ook van copywriting mijn werk gemaakt. Dat betekent dat ik onder meer portretten schrijf van bedrijven voor ondernemersvereniging Natuurlijk Olst ten behoeve van de website https://hierstroomtdeijssel.nl.

Ik ben resultaatgericht en onderscheid me door je vragen terug te brengen tot de kern en daar simpele en praktijkgerichte oplossingen bij te bedenken.

Schroom niet en leg je uitdaging aan mij voor. Vragen staat vrij: 06 286 79 408.